Vellykket lansering på Røros

I dagene 21. til 23. februar, under den tradisjonelle Rørosmartnan, var vi på Røros og lanserte den nye serien, Anna fra Røros.

Det årlig arrangementet tiltrekker seg mange tusen gjester hvert år, og 2017 var ikke noe unntak. Vi traff veldig mange hyggelige mennesker. Noen hadde alt hørt om vår Anna fra Røros, og hadde begynt å lese den. Andre tok med glede imot en gratis bok med hilsen i, og lovde de skulle gi serien en sjanse.

Alt i alt mange hyggelige møter med mennesker, både fra Røros og tilreisende, fra fjern og nær. Og en opplevelse også fra Tomas, Ingunn og Berit fra forlaget, Cappelen Damm, som var sammen med oss disse dagene.

For Annikki ble det en spesielt minneverdig lansering, fordi hun fikk være med lasskjørerne den siste dagen, og ankom Malmplassen og martnasåpningen som en dronning i egen slede …

Se glimt fra lanseringen i videofilmen vår.