Bok 2 – Vinterveien

Mandag 20. mars er bok to i serien Anna fra Røros å finne i butikkene. Mange av de som abonnerer på serien har alt mottatt boken.

Anna føler ansvaret for broren Heine, bestefaren og gården tynge, da moren går bort. Uten morens enkepensjon må de finne annen inntekt, og Anna tar på seg å bli med Jo-Persa på lasskjøring. På den første turen til Sverige møter hun svenske Carl-Emil som vekker følelser i henne. Men kan hun ha noen fremtid med en svensk lasskjører? Sledeturene til Sverige skal vise seg å bli langt mer dramatiske enn hun hadde sett for seg

Utdrag fra boken:

Foran seg så hun Jo-Persa og ekvipasjen hans. De var nesten inne ved den andre bredden. Brått virket han å være alt for langt foran.

Hva om Odin og sleden min går igjennom?

Grusomme bilder spant gjennom hodet. Isen som sprakk enda mer opp. Hestens fortvilte dødskamp i det iskalde vannet.

Kroppen stiv av frykt.

Hva om jeg selv går under? De tykke klærne vil trekke meg ned. Jeg vil ikke ha en sjanse. Jeg vil bli trukket inn under isen.

Er det her jeg skal dø?

Bok to i serien Anna fra Røros er i butikkene fra 20. mars. Bestill abonnement på forlagets nettsider.