Medieomtaler

Anna fra Røros har blitt omtalt i flere medier allerede, og vi legger ut linker og kopier av disse omtalene, etter hvert som vi får dem i hende.

Helside i Arbeidets Rett

I Pressemuseet på Røros ble vi også intervjuet av Arbeidets Rett, regionavisa som kommer ut på Røros og som dekker kommunene både i Nord-Østerdal og nordover til Gauldalen.

Intervjuet dekket hele siste side fredag 24. februar.

Jan Erik har selv vært journalist i Arbeidets Rett, både ved kontoret på Tynset og i hovedredaksjonen på Røros, tilbake på 1980-tallet.

Hør intervju i Nea Radio

Nils Kåre Nesvold i Nea Radio, møtte vi i Pressemuseet Fjeld-Ljom den siste dagen vi var på Rørosmartnan for å lansere serioen. Der laget han et lengre radiointervju som er sendt i radioen, og som finnes på nettet, i likhet med en webartikkel.

Nea Radio dekker Røros, Gauldalen og distrikter lenger nord med Selbu og Tydal, og er en suksessrik lokalradio.

Her er link til radiointervjuet.

Hovedoppslag i Østlendingen

Jon Iver Grue, som for øvrig er sønn av journalist Per Magne Grue, tidligere kollega av Jan Erik, har intervjuet oss både i forbindelse med lanseringen av Rosemalt, og nå ved lanseringen av Anna fra Røros. Det siste intervjuet resulterte i et flott oppslag på førstesiden av Østlendingens utgave for Nord-Østerdal, som møtte oss i avisstativene da vi mandag 20. februar reiste nordover for å lansere serien.

Inni i avisen var det et langt intervju på kultursiden.

Fjell-Ljom, ukeavisa som skriver om Røros og rørosinger, har en fin omtale av Anna fra Røros i sin utgave 19. januar.

Fjell-Ljom var avisen der Jan Erik begynte som journalist i 1973, i avishuset som nå er pressemuseum. Avismiljøet spiller en viktig rolle i romanserien. Under Rørosmartnan i februar 2017 er det åpen dag i Pressemuseet Fjeld-Ljom, der vi er til stede og signerer gratis eksemplarer av bøkene.

Anna fra Røros omtales i Underveismagasinet.

Nor-Way Bussekspress har et eget magasin for sine reisende, Underveismagasinet. I utgaven som utkommer januar 2017 er det seks sider om Anna fra Røros, med et fyldig utdrag fra første kapittel i bok 1.

Vi har lagt ut alle de seks sidene som et eget PDF-dokument. For de som vil lese hele magasinet (uten å reise med ekspressbuss) kan det nås på Underveismagasinet på Facebook.

Omtale på kultursidene til Rørosnytt (klikk på bildet for å gå til nettsiden):