Anna PÅ Røros

På Røros finner du alle bøkene som hittil er kommet ut i serien Anna fra Røros – i den lokale bokhandelen.

Det er morsomt å komme til Røros og se hvordan den lokale bokhandelen presenterer serien vår, Anna fra Røros.

Amneus Boghandel kan føre sin historie tilbake til 1839 da C. Z. Amnéus åpnet sin forretning i Kjerkgata på Røros. Bokhandelen hadde tilhold i den samme bygården i flere generasjoner, inntil bokhandelen flyttet til nye lokaler i Domus kjøpesenter i 1998.

Amneus Bokhandel var med andre ord godt etablert på Røros i tiden som vi skriver fra, tidlig på 1900-tallet.

Amneus er en lokal bokhandel, uten kjedetilknytning, som satser mye på lokal litteratur. Og blant de bøkene som gis en fremtredende plass i butikkens lokaler, finner vi også Anna fra Røros. Alle bøkene ligger fremme, så nye lesere har mulighet til å kjøpe seg inn fra tidlig i serien.

Anders Reppe i Amneus Boghandel viser hvordan de presenterer siste bok i serien, sammen med andre lokale varer.

Anders Reppe i bokhandelen forteller at Anna fra Røros er populær også blant rørosingene. Han trekker særlig fram at mange mannfolk, som ellers ikke leser romanserier, har kommet med mange positive tilbakemeldinger om serien om Anna.

Morsomt både å se og høre for oss som skriver serien, at den settes pris på også blant rørosinger.