Hopp til innhold
Anna fra Røros

Anna fra Røros

  • Hjem
  • Bøkene
    • Bok for bok
    • Om serien Anna fra Røros
    • Persongalleri
    • Konkurranse – vinn Anna fra Røros pulsvanter!
  • Fakta
    • Avis og pressemiljø
      • Videoklipp fra Pressemuseet på Røros
      • Avishistorie fra Røros
    • Freiberg
    • Bergstaden Røros
      • Farjar-gården og ullvarefabrikken
      • Kjøpmenn og handelsvirksomhet
      • Rørosmartnan
        • Rullan går!
      • Rørosmuseet
      • Rørossangen
      • Språk og dialekt
      • Været på Røros
    • Smedyrket
      • Hovslager-utdanning
      • Skanckesmia
    • Oppskrift på Annas pulsvanter
  • Mat med tradisjon fra Røros
    • Røroskål
      • Varianter av Røroskål
      • Man tager 90 kg kjøttrull …
    • Pjalt
    • Rakfisk
    • Rømmegrøt og fisk
    • Skjørost og rømme
    • Surpølse
    • Svineknoke i ovn
    • Tjukkmjølk
    • Lammestek
    • Hakk
    • Saueribbe (pinnekjøtt)
    • Fårikål
    • Lammefrikasse
    • Lammerull
    • Annas kjøttkaker
    • Syltelabber
    • Reinskav i form
    • Annas fiskeboller
    • Betasuppe
    • Fleskepannekaker
    • Ertesuppe med svineknoke
    • Potetlefser
    • Lammeskank
    • Lemse
    • En krevende svensk tradisjon
    • Julekake
    • Lettvint eplekake
    • Trollkrem
    • Flatbrød
  • Annikki Øvergård
    • Annikki
    • Jan Erik
    • Medieomtaler
  • Videofilmer
  • Abonner!

Last ned gratis E-bok

Gleder du deg til å lese den første boken om Anna fra Røros? Det er under to uker til du finner den i butikken … men er du av den utålmodige typen, og i tillegg sånn passe digital, kan du allerede nå laste ned E-boken helt gratis fra forlagets nettside!

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Publisert 7. februar 20177. februar 2017Forfatter Jan Erik

Innleggsnavigasjon

Forrige Forrige innlegg: Tøffe og sterke damer – nå som den gang
Neste Neste innlegg: Bilder fra vidda
Stolt drevet av WordPress