Hopp til innhold
Anna fra Røros
Meny og widgeter
Hjem
Bøkene
Bok for bok
Om serien Anna fra Røros
Persongalleri
Konkurranse – vinn Anna fra Røros pulsvanter!
Fakta
Avis og pressemiljø
Videoklipp fra Pressemuseet på Røros
Avishistorie fra Røros
Freiberg
Bergstaden Røros
Farjar-gården og ullvarefabrikken
Kjøpmenn og handelsvirksomhet
Rørosmartnan
Rullan går!
Rørosmuseet
Rørossangen
Språk og dialekt
Været på Røros
Smedyrket
Hovslager-utdanning
Skanckesmia
Oppskrift på Annas pulsvanter
Mat med tradisjon fra Røros
Røroskål
Varianter av Røroskål
Man tager 90 kg kjøttrull …
Pjalt
Rakfisk
Rømmegrøt og fisk
Skjørost og rømme
Surpølse
Svineknoke i ovn
Tjukkmjølk
Lammestek
Hakk
Saueribbe (pinnekjøtt)
Fårikål
Lammefrikasse
Lammerull
Annas kjøttkaker
Syltelabber
Reinskav i form
Annas fiskeboller
Betasuppe
Fleskepannekaker
Ertesuppe med svineknoke
Potetlefser
Lammeskank
Lemse
En krevende svensk tradisjon
Julekake
Lettvint eplekake
Trollkrem
Flatbrød
Annikki Øvergård
Annikki
Jan Erik
Medieomtaler
Videofilmer
Abonner!
Huggu buvær
Røros mandag 14. januar 2019, frisk vind …
Facebook
Twitter
email
Innleggsnavigasjon
Forrige
Forrige innlegg:
Bok 16 – Smia
Neste
Neste innlegg:
Bok 17 – Thore