Hopp til innhold
Anna fra Røros

Anna fra Røros

  • Hjem
  • Bøkene
    • Bok for bok
    • Om serien Anna fra Røros
    • Persongalleri
    • Konkurranse – vinn Anna fra Røros pulsvanter!
  • Fakta
    • Avis og pressemiljø
      • Videoklipp fra Pressemuseet på Røros
      • Avishistorie fra Røros
    • Freiberg
    • Bergstaden Røros
      • Farjar-gården og ullvarefabrikken
      • Kjøpmenn og handelsvirksomhet
      • Rørosmartnan
        • Rullan går!
      • Rørosmuseet
      • Rørossangen
      • Språk og dialekt
      • Været på Røros
    • Smedyrket
      • Hovslager-utdanning
      • Skanckesmia
    • Oppskrift på Annas pulsvanter
  • Mat med tradisjon fra Røros
    • Røroskål
      • Varianter av Røroskål
      • Man tager 90 kg kjøttrull …
    • Pjalt
    • Rakfisk
    • Rømmegrøt og fisk
    • Skjørost og rømme
    • Surpølse
    • Svineknoke i ovn
    • Tjukkmjølk
    • Lammestek
    • Hakk
    • Saueribbe (pinnekjøtt)
    • Fårikål
    • Lammefrikasse
    • Lammerull
    • Annas kjøttkaker
    • Syltelabber
    • Reinskav i form
    • Annas fiskeboller
    • Betasuppe
    • Fleskepannekaker
    • Ertesuppe med svineknoke
    • Potetlefser
    • Lammeskank
    • Lemse
    • En krevende svensk tradisjon
    • Julekake
    • Lettvint eplekake
    • Trollkrem
    • Flatbrød
  • Annikki Øvergård
    • Annikki
    • Jan Erik
    • Medieomtaler
  • Videofilmer
  • Abonner!

Huggu buvær

Røros mandag 14. januar 2019, frisk vind …

 

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Publisert 14. januar 2019Forfatter Jan Erik

Innleggsnavigasjon

Forrige Forrige innlegg: Bok 16 – Smia
Neste Neste innlegg: Bok 17 – Thore
Stolt drevet av WordPress