Hopp til innhold
Anna fra Røros

Anna fra Røros

  • Hjem
  • Bøkene
    • Bok for bok
    • Om serien Anna fra Røros
    • Persongalleri
    • Konkurranse – vinn Anna fra Røros pulsvanter!
  • Fakta
    • Avis og pressemiljø
      • Videoklipp fra Pressemuseet på Røros
      • Avishistorie fra Røros
    • Freiberg
    • Bergstaden Røros
      • Farjar-gården og ullvarefabrikken
      • Kjøpmenn og handelsvirksomhet
      • Rørosmartnan
        • Rullan går!
      • Rørosmuseet
      • Rørossangen
      • Språk og dialekt
      • Været på Røros
    • Smedyrket
      • Hovslager-utdanning
      • Skanckesmia
    • Oppskrift på Annas pulsvanter
  • Mat med tradisjon fra Røros
    • Røroskål
      • Varianter av Røroskål
      • Man tager 90 kg kjøttrull …
    • Pjalt
    • Rakfisk
    • Rømmegrøt og fisk
    • Skjørost og rømme
    • Surpølse
    • Svineknoke i ovn
    • Tjukkmjølk
    • Lammestek
    • Hakk
    • Saueribbe (pinnekjøtt)
    • Fårikål
    • Lammefrikasse
    • Lammerull
    • Annas kjøttkaker
    • Syltelabber
    • Reinskav i form
    • Annas fiskeboller
    • Betasuppe
    • Fleskepannekaker
    • Ertesuppe med svineknoke
    • Potetlefser
    • Lammeskank
    • Lemse
    • En krevende svensk tradisjon
    • Julekake
    • Lettvint eplekake
    • Trollkrem
    • Flatbrød
  • Annikki Øvergård
    • Annikki
    • Jan Erik
    • Medieomtaler
  • Videofilmer
  • Abonner!

Tegn abonnement på Anna fra Røros

Selv om romanserien Anna fra Røros ikke lanseres før 20. februar, kan du allerede nå tegne abonnement på bøkene.

Med abonnement får du bøkene fraktfritt tilsendt, og som regel vil du få bøkene en til to uker før de kommer i butikkene.

Klikk på linken som tar deg til forlagets nettsider, der du kan bestille abonnement.

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Publisert 12. januar 2017Forfatter Jan Erik

Innleggsnavigasjon

Forrige Forrige innlegg: Se video med forfatterne
Neste Neste innlegg: Les begynnelsen …
Stolt drevet av WordPress